Nexus 4 in Nederland en België verkrijgbaar voor 469 euro

LG verkoopt de Nexus 4 toch nog in Nederland en België. Dat zou eerst niet het geval zijn. Het toestel is te koop via Coolblue, Mediamarkt en Saturn.

Nee, inderdaad, LG heeft in het verleden aangegeven om de Nexus 4 niet naar Nederland en België te brengen. Echter, we ontvangen zojuist het nieuws van LG dat het toestel toch in verscheidene winkels in Nederland en België zal liggen. Ook wordt het toestel verkocht in webshops voor de forse prijs van 469 euro. Daar krijg je dan wel een bumpercase bij.

Nexus 4 toch naar Nederland en België

Nee, we hadden het inmiddels zelf niet meer verwacht dat de Nexus 4 onze kant op zou gaan komen. LG liet meerdere malen weten dat er geen plannen waren om het toestel dat in samenwerking met Google gemaakt is naar de Benelux te brengen.

Jorien Baars van LG Nederland laat het volgende weten:

Wij zijn enorm blij dat het gelukt is om de Nexus 4 alsnog voor Nederlandse en Belgische Android-fans beschikbaar te maken gezien wij veel vragen van consumenten en veel lof van experts hebben ontvangen.

-

Feit blijft wel dat de Nexus 4 hier, net als eerder al in Spanje en Italië een fors hogere prijs zal krijgen dan in landen waar het toestel ook verkocht wordt via de Google Play Store. In Duitsland kost het toestel bij de Mediamarkt, waar het toestel in Nederland en België ook verkocht zal worden, slechts 349 euro. Het loont dus nog steeds om het toestel, mocht je dat aan willen schaffen zonder abonnement, uit het buitenland te laten komen. Androidworld heeft de Nexus 4 uitgebreid bekeken, zie hier de review.

Beschikbaarheid

De Nexus 4 wordt in Nederland verkocht bij Coolblue en de webwinkels van de Mediamarkt en Saturn en in België bij de fysieke winkels van de Mediamarkt en Saturn. De prijs is 469 euro voor de 16 GB-versie (de 8 GB-versie wordt niet verkocht), waar je dan wel een bumpercase bijkrijgt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten