abonneren

Netflix nu te bedienen met smartwatch

Netflix komt met een update van zijn Android-app, waardoor gebruikers de app kunnen bedienen vanaf hun smartwatch. Handig als je bijvoorbeeld streamt naar je Chromecast.
De Android-app van Netflix is al een hele tijd niet meer geüpdate, maar het bedrijf komt nu eindelijk met een flink aantal toevoegingen. Eén daarvan is dat je nu ook vanuit de app aanbevelingen kunt doen aan je vrienden via Facebook. Dat kan privé, zonder dat je hun tijdlijn vol spamt. Dat kon al langer via de website en de iOS-app, maar ondersteuning voor de Android-app liet tot nu toe op zich wachten.

Android Wear-bediening

Maar de mooiste toevoeging is wel de ondersteuning voor smartwatches met Android Wear. Daarmee kun je vanaf je pols je films of series op pauze zetten, op doorspoelen, of het volume bedienen. Voor je telefoon is dat niet zo handig, want je hebt het apparaat immers al in je hand, maar het wordt een ander verhaal als je je series kijkt via bijvoorbeeld de Chromecast, of als je een Android-tablet op een standaard hebt staan. Hoe je het ook gebruikt, één ding lijkt zeker: smartwatches zijn weer nét een beetje interessanter geworden.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Wearables

Tags:

Laatste reactie