abonneren

MWC12: Panasonic toont Eluga Power

Panasonic lijkt van plan te zijn een serieuze speler te worden in de smartphonemarkt. Vorige week kondigde de Japanner zijn stijlvolle Eluga-smartphone aan, inmiddels is het de beurt aan de Eluga Power. Deze wordt nog boven de Eluga gepositioneerd.

De Panasonic Eluga Power heeft een 5-inch 1280x720 display, een 8-megapixel camera, een dualcore processor die op 1,5 GHz tikt en het besturingssysteem is Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Near Field Communication zit in de smartphone geïntegreerd en de meegeleverde accu heeft een capaciteit van 1800 mAh, waarbij Panasonic belooft dat de accu in 30 minuten voor de helft opgeladen is.

De grote vraag is natuurlijk: wat is het verschil tussen de Eluga Power en de originele Eluga? De Power is dikker dan zijn voorganger (9,6mm tegenover 7,8mm) maar daarvoor krijg je wel een aanzienlijk beter scherm. De normale Eluga moet het namelijk met een 960x540-resolutie doen. Ook is de accucapaciteit hoger. We zijn benieuwd wanneer we de Eluga Power in levende lijve mogen aanschouwen!

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, mwc2012, Panasonic