Moto X niet te koop in Nederland

De Moto X van Motorola, die in nauwe samenwerking met Google werd ontwikkeld, komt niet naar Europa. Zonde, maar toekomstige producten zullen wel ook voor de Europese markt ontwikkeld worden.

We hebben met zijn allen lang uitgekeken naar de Moto X en de lancering afgelopen donderdag heeft veel los gemaakt. Of je het nu een fantastisch ding vindt of helemaal niks, we willen hem graag in Nederland zien. Maar dat gaat niet gebeuren.

Bij Androidworld zijn we best enthousiast over de Moto X, de benadering van Motorola is erg apart en wij denken dat ze wel een punt hebben. Natuurlijk willen we dit toestel heel graag in Nederland zien om het te testen en te kijken of het zijn belofte waar kan maken. Daarnaast zou het natuurlijk goed zijn als een merk als Motorola weer in Nederland verkrijgbaar zou zijn.

Maar volgens Cult of Android zal dat dus niet gebeuren want een Motorola-medewerker heeft gezegd dat de Moto X niet naar het Verenigd Koninkrijk zal komen. En aangezien het Verenigd Koninkrijk één van de belangrijkste markten is kunnen we ervan uitgaan dat ze Nederland en de rest van Europa ook overslaan. Maar men belooft dat we toekomstige producten van Motorola wel in Europa kunnen gaan kopen.

Volgens Motorola is de lancering van de Moto X een begin van een productreeks rondom het X-merk. Natuurlijk kunnen ze niet vertellen welke toestellen dat zijn en wanneer ze komen.

Helaas zullen we in Europa nog even moeten wachten op het eerste moois van Motorola. Tot dan zal er waarschijnlijk wel wat grijze import komen via diverse kanalen. Dan zul je hem wel los moeten kopen en de eerste signalen die we krijgen vertellen ons dat de prijs voor een los toestel erg hoog ligt.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten