abonneren

Mobiel internet tegen bodemprijs

Met veel tamtam verscheen mobiele provider *bliep onlangs ten tonele. Vandaag heeft de budgetprovider zijn concurrerende tarieven bekendgemaakt.

De marketingmachine van *bliep draait op volle toeren. Een gelanceerde teaser-site fulmineerde woest tegen de bestaande providers en hun onheuse verdienmodellen. Sinds vandaag is er ook enige substantie aan de plannen gegeven: *bliep heeft zijn tarieven bekendgemaakt. Opvallend is vooral het goedkope mobiele internet. Daarvoor lever je echter ook functionaliteit in: met *bliep kun je niets in het buitenland.

Bij *bliep zijn alleen prepaid-sims te koop. Voor € 1 koop je online een sim-kaart met € 1 beltegoed. Je kunt dan al gratis gebeld worden en sms ontvangen. Het aantrekkelijke zit hem in de tarieven voor mobiel internet. Voor € 0,50 per dag krijg je onbeperkt mobiel internet, sms en ping. Het addertje onder het gras bestaat in deze uit een snelheidsbeperking: bij *bliep krijg je 384 kbps download en 64 kbps upload – ruim langzamer dan concurrerende providers. Er is echter geen datalimiet. Mocht je sneller internet willen, dan kun je upgraden naar een bundel van € 1 per dag. Het internet versnelt daarbij tot 3,6 Mbps/1 Mbps, en je kunt ook onbeperkt bellen naar andere *bliep-gebruikers. Er wordt echter ook een datalimiet van 2 GB van kracht.

Via de homepage kun je een sim-kaart bestellen. *bliep maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. De volledige tariefkaart is online in te zien.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Samenleving

Tags: Mobiel Internet

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI