abonneren

Microsoft Office preview

Microsoft’s topman Steve Ballmer heeft de preview van de nieuwe versie van Office onthuld. Het nieuwe intuïtieve desing werkt prima met een aanraakscherm, een tablet-pen of muis en toetsenbord. Office zal standaard worden meegeleverd op alle Windows RT-tablets.

Het nieuwe Office is sociaal en pas bij moderne gebruiksscenario’s als lezen, notuleren, vergaderingen en communiceren. Abonnee’s van Office 365 krijgen het via de cloud zodat het altijd uptodate is.

Om verkoop van  Windows 8 tablets te stimuleren wordt Office Home en Student 2013 standaard bij Windows RT-tablets geleverd. Om de eigen op ARM-gebaseerde Surface tablets niet te bevoordelen, geldt dit voor alle Windows RT-tablets. Deze versie van Office 2013 bevat in elk geval Word, Excel, OneNote en PowerPoint.

Microsoft stelt nu al een preview-versie beschikbaar die je hier kunt downloaden.

Opvallend bij de nieuwe Office 2013 versie is dat Windows XP- en Windows Vista-gebruikers in de kou staan. Zij zullen geen gebruik kunnen maken van Office 2013. Office 2013 is alleen geschikt voor gebruik met Windows 7 en Windows 8.
 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Office

Tags: Ballmer