abonneren

Microsoft Office 15 aankondiging 16 juli ?

Microsoft zal waarschijnlijk aanstaande maandag de komende Versie van Micorsoft Office, Office 15 of Office 2013 aankondigen.

Microsoft heeft een persconferentie over belangrijk Microsoft-nieuws aangekondigd die aanstaande maandag 16 juli in San Francisco zal plaatsvinden. Waar het over gaat zeggen ze er niet bij. USA Today is er echter zeker van dat het over de nieuwe Office versie gaat.

Office 15 zal begin volgend jaar verschijnen en een belangrijke integratie met Windows 8 krijgen. Windows 8 verschijnt officieel eind oktober.

Verwacht wordt dat Office aangepast zal zijn aan het Metro-interface van Windows 8. Het wordt dan ook niet uitgesloten dat Office 15 alleen geschikt zal zijn om met Windows 8 gebruikt te worden. Naast de standaard X86-versie komt er ook een versie van Office, die geschikt is om op Windows RT-tablets, zoals de Microsoft Surface-tablet te draaien. In elk geval krijgt Office een aanraakschermvriendelijke bediening.

Office 15 of Office 2013

Of er ook andere mobiele versies voor concurrerende mobiele platformen zullen komen, is nog steeds onduidelijk. Uiteraard weten we ook niet of wat de handelsnaam van Office 15 zal zijn. De kans is groot dat het als Office 2013 door het leven zal gaan.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord