abonneren

Microsoft Office 2011 voor Mac in oktober

De Microsoft Office versie voor de Mac, Office 2011, komt eind oktober in drie smaken. De prijs zal 20 tot 50 % lager zijn dan Office 2008 en meer in overeenstemming met de Windows-versie.De nieuwe Office 2011 voor de Mac komt in twee smaken in de Winkel. Office Mac Home and Student 2011 en Office Mac Home and Business 2011.
Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 bevat: Word, Powerpoint, Excel en Messenger en kost €109 voor 1 installatie en €139 voor een family pack die op drie Mac's geïnstalleerd kan worden.

Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 bevat: Word, Powerpoint, Excel, Messenger samen met Outlook voor de Mac. Outlook vervangt Entourage als e-mail-programma. Dit is één van de belangrijkste wijzigingen in deze 2011 versie van Office. De Home and Office editie kost € 249 voor een enkelvoudige licentie en € 379 voor een installatie voor twee machines.

Naast de twee genoemde versies komt er nog een academische versie (Nederlandse prijs nog niet bekend). Deze versie zal allen voor studenten en onderwijspersoneel beschikbaar zijn.

Wie nu Office 2008 koopt zal gratis mogen upgraden naar de 2011 versie. Office 2011 for Mac zal in 100 landen worden uitgebracht. In eerste instantie in 11 talen waaronder Nederlands. Nederlandse versie is half november beschikbaar.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord