abonneren

Microsoft maakt Apple weer belachelijk in een comercial

Microsoft is hard bezig met het proberen onderuit te halen van de iPad. In een nieuwe commercial speelt Microsoft in op het begin van het nieuwe collegejaar en zet het de iPad te kakken. Het blijkt voor de iPad-bezitters in de klas lastig om aantekeningen te maken, terwijl het mooiste meisje van de klas met haar Lenovo Yoga daar geen problemen mee heeft.

In de nieuwe commercial van Microsoft wordt een situatie geschetst waarbij de iPad bepaald niet ideaal is. In een klaslokaal heeft bijna iedereen een iPad in handen, op één meisje na. Zij heeft een Lenovo Yoga met Windows 8. Wanneer het de bedoeling is dat de studenten aantekeningen gaan maken, grabbelen alle iPad bezitters nerveus naar hun smartcovers en andere accessoires. De slimme blondine klapt simpelweg haar toetsenbord tevoorschijn en is vervolgens niet te beroerd om haar aantekeningen te delen met een iPad-bezitter die te laat was met het maken van de aantekeningen.

Microsoft heeft al eerder met Dell een commercial uitgebracht waarin de nadelen van de iPad worden belicht ten opzichte van een Dell XPS10-tablet. Naast de prijs werden het gebrek aan een sd-kaartslot en het gebrek aan zoomfunctionaliteit op de iPad onderstreept met behulp van de Siri-stem.

Ook vrij hilarisch is de kijk van Microsoft op de voortdurende oorlog tussen Samsung- en Apple-bezitters. Op een bruiloft raken de gasten slaags met elkaar. Het ene kamp heeft een Samsung-telefoon en het andere een iPhone. Microsoft suggereert dat het beter is om te switchen naar Windows Phone dan met elkaar te vechten.

 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: commercial, Lenovo, Lenovo Yoga

Laatste reactie