'Microsoft komt met drie verschillende Surface all-in-one pc's'

Microsoft werkt mogelijk aan drie verschillende all-in-one pc's, die volgend jaar moeten lanceren onder de Surface-naam. Dat gerucht meldt het doorgaans goed geïnformeerde Windows Central.

Het is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over een Surface all-in-one. Nu zou het drie modellen betreffen, hoewel de kans bestaat dat ze niet allemaal op de markt worden gebracht. Een versie met een full-hd scherm van 21 groot, en twee 4K-schermen met groottes van 24- en 27-inch. Ook van de illustere Surface Phone zouden drie varianten uitkomen.

Surface Book 2

De Surface Book zou tevens onder handen worden genomen. Het nieuwe model zou platter dicht te klappen zijn dan de huidige versie. Daar blijft namelijk wat ruimte over vanwege de opvallende 'hinge', die ervoor zorgt dat het scherm op verschillende manieren vastgezet kan worden. Plannen voor een Surface Pro 4-opvolger zijn overigens verder niet bekend.

Eerder circuleerden er ook foto's online van Microsofts hoofdkantoor. Daaruit zou blijken dat er voro dit jaar in elk geval één nieuw Surface-apparaat gepland staat, en volgend jaar minstens drie.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags: surface pro, surface, surface book