abonneren

Microsoft doet duurste Surface Book in de verkoop

Microsoft biedt vanaf heden de duurste versie van zijn Surface Book aan, een variant met een solid state drive van 1 TB. Daar betaal je flink voor, het prijskaartje is 3199 dollar.

De Surface Book is de eerste laptop van Microsoft zelf. De goedkoopste versie heeft een ssd van 128 GB, een Intel i5-processor en 8 GB werkgeheugen.  Daarvoor betaal je 1499 dollar.

De nieuwe 1 TB-variant heeft een Intel i7-processor en 16 GB werkgeheugen. De Surface Books hebben een schermgrootte van 13,5 inch, met een resolutie van 3000 x 2000 pixels en een pixeldichtheid van 267 ppi.

De laptops vallen onder meer op door het flexibele scharnier, waarmee het scherm in verschillende posities te zetten is. Ze draaien Windows 10 Pro en worden geleverd met een Surface Pen.

Uitverkocht

De Surface Books zijn nog niet in Nederland verkrijgbaar. Microsoft heeft zijn handen al vol aan de levering in de Verenigde Staten en Canada. De Surface Book is al een tijdje uitverkocht in Microsofts webshop, waar de levertijden nu oplopen tot zes weken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags: Surface, book