abonneren

Met Whatsgo op de hoogte van activiteiten

De nieuwe Facebook-app Whatsgo brengt gebruikers op de hoogte van activiteiten die in de buurt worden georganiseerd. De app is volledig te personaliseren.

Met de Whatsgo app kunnen Facebook-gebruikers het aanbod van activiteiten volledig toespitsen op hun persoonlijke interesses. Het is namelijk mogelijk om een activiteitenagenda op maat samen te stellen. in de app kunnen gebruikers aangeven uit welke categorieën (bijvoorbeeld uitgaan, cultureel, sportief, etc.) ze informatie willen ontvangen. Via de app is tevens inzichtelijk welke activiteiten door vrienden worden bezocht. Vrienden kunnen elkaar via de app ook uit te nodigen voor een bepaalde activiteit. Het is ook mogelijk om een andere locatie in te stellen. Dat is handig als de gebruiker bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dan krijgt de gebruiker een overzicht van activeiten die in en rondom het vakantieadres plaatsvinden.

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord