abonneren

Makkelijker offline lezen met nieuwe Chrome voor Android

Er is een nieuwe update beschikbaar van Chrome. Versie 55 voor Android laat je nu eenvoudig pagina's opslaan zodat je websites offline kunt lezen.

Met de nieuwe Google Chrome 55 wordt het een stuk makkelijker om websites in zijn geheel te downloaden, zodat je deze later offline kunt lezen. Naast de nieuwe offline leesfunctie is het met Chrome 55 ook makkelijker geworden om muziek en videobestanden op te slaan, zodat je ook die kunt bekijken of beluisteren zonder internetverbinding.

Downloads delen

Een andere nieuwe functie in Chrome 55 is de mogelijkheid tot het delen van bestanden die je hebt gedownload. In principe kan dat al vanuit Android zelf, maar straks kan dat ook rechtstreeks vanuit Chrome zelf.

De nieuwe versie van Google Chrome 55 wordt de komende langzaamaan uitgerold via de Google Play Store.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags: Android, Chrome

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord