abonneren

Lux Watch Omni is de allerduurste Apple Watch

Duurder dan dit gaat het vermoedelijk niet worden. De Lux Watch Omni is een Apple Watch die is afgezet met diamanten en iets meer dan 100.000 dollar kost.

De Lux Watch Omni is ontworpen door Brikk, een bedrijf dat ook soortgelijke dure iPhone-toestellen verkoopt. Deze editie van de smartwatch bestaat uit honderden kleine diamantjes, zowel rond het uurwerk, als op het kroontje en rondom het hele polsbandje. Verder is het horloge gemaakt van 18-karaats geelgoud, roze goud of platina; wat je zelf graag wil.

Schijntje

Bij een iets goedkopere variant zitten de diamantjes alleen om het uurwerk. Daarvoor betaal je alsnog circa 50.000 dollar. Overigens brengt Apple zelf ook met een gouden Apple Watch op de markt. Die kost 17.000 dollar, een schijntje wanneer je deze naast de horloges van Brikk legt.

Dergelijke dure smartwatches zijn er puur voor de elite. Om de wearables te laten slagen, moeten ze niet alleen praktisch zijn maar ook stijlvol. Wil je wel een Apple Watch, maar dan het liefst zo goedkoop mogelijk? Dan betaal je 399 dollar voor de aluminium-variant. 

Bron: Brikk

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: Watch