abonneren

Lumia 620 met Windows Phone 8 te koop bij Aldi

Supermarktketen Aldi verrast door een Nokia Lumia 620 onder de 'normale' prijs in de schappen te leggen. Zaterdag 4 mei is de Windows 8-smartphone te koop voor 229 euro.

Zaterdag 4 mei verkoopt Aldi de Lumia 620, een voordelige smartphone van Nokia die draait op Windows Phone 8 in Nederland en België.

Aldi pakt regelmatig uit met goedkope consumentenelektronica, maar meestal gaat het dan om apparatuur van budgetmerken. Begin dit jaar wist de supermarktketen ons echter te verrassen door de Nokia Lumia 800 in de rekken te leggen. Die stunt wordt nu herhaald met de Lumia 620.

In tegenstelling tot de Lumia 800 draait de Lumia 620 op Windows Phone 8, de nieuwste versie van Microsofts besturingssysteem voor smartphones. Het toestel kost normaal 259 euro, maar Aldi biedt de Lumia 620 dit weekend tijdelijk aan voor 229 euro.

De telefoon beschikt over een 3,8 inch TFT-aanraakscherm, een 1GHz dualcore-processor, 512MB RAM en 8GB intern geheugen. Dat kan je nog uitbreiden tot 64GB met een microSD-kaart.

De Lumia 620 heeft heel wat verbindingsmogelijkheden, waaronder 3G, wifi, bluetooth, NFC en usb. Een 5 megapixelcamera aan de achterkant en een camera om te videobellen aan de voorkant, maken het plaatje compleet.

Zustersite ZDNet heeft de Nokia Lumia 620 een tijdje geleden geprobeerd en waren erg onder de indruk van het toestel. Het oordeel was dat deze telefoon heel wat waar voor je geld biedt. De volledige review kun je hier nalezen.

Geschreven door: Dries Cludts op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Lumia, Lumia 620