abonneren

LG Optimus G Pro: volledige specificaties bekend #mwc13

De LG Optimus G Pro is de opvolger van de succesvolle Optimus G, die in april in Nederland uit zal komen. De LG Optimus G Pro is te zien in Barcelona tijdens het Mobile World Congress en alle specificaties zijn inmiddels bekend.

De LG Optimus G Pro zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 600-chipset, die we ook zien in de HTC One en is geklokt op 1,7 GHz. Aan RAMgeheugen is 2GB beschikbaar, voor opslag 32GB dat eventueel uit te breiden is met een microSD-kaart. Het scherm is een 5,5 inch Super IPS-LCD met een resolutie van 1920×1080 pixels, dat is 401 pixels per inch. De accu is ook stevig, een 3140 mAh-accu die optioneel draadloos geladen kan worden. Aan de achterzijde vinden we een 13 megapixel-camera, aan de voorzijde 2,1 megapixel. Bij lancering zal de Optimus G Pro draaien op Android 4.1.2.

Beschikbaarheid

Wanneer de LG Optimus G Pro beschikbaar zal zijn, is niet bekend. Dit is wel een toestel dat op papier kan concurreren met bijvoorbeeld de HTC One, Samsung Galaxy S IV en Sony Xperia Z, dus LG zal het toestel zo snel mogelijk op de markt willen brengen. Of deze ook (snel) naar Nederland en België zal komen is niet bekend, maar zijn voorganger, de LG Optimus G, zal pas in april beschikbaar zijn hier, hetgeen zou kunnen betekenen dat we nog even moeten wachten.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie