abonneren

LG Optimus G Pro nu te koop

De LG Optimus G Pro zagen we voor het eerst tijdens MWC 2013 en we waren dolenthousiast. Nu ligt het toestel eindelijk in de winkels.
 

Dezez Pro-versie doet het erg goed, zo goed dat LG ons in het persbericht vertelt dat het de snelst verkopende LG-smartphone ooit is. Daarnaast heeft het toestel ook nog eens de Best LTE Device Award tijdens de LTE World Summit 2013 gewonnen en dat staat leuk aan de muur.

Snel en krachtig

De LG Optimus G Pro is groot en dat komt door zijn 5,5 inch grote beeldscherm dat mij betreft tot de mooiste schermen behoort die ik ooit gebruikt heb. Het toestel heeft een full hd-resolutie met een pixeldichtheid van 400 pixels per inch. Dit scherm heeft een hogere resolutie dan het scherm van de Optimus G. 

Het toestel draait op een 1,7 GHz quad-core Snapdragon 600-chipset en heeft aan de achterzijde een 13 megapixel-camera en aan de voorzijde heeft de camera een maximale resolutie van 2,1 megapixel. De accu is lekker groot. We hebben hem nu in gebruik en doen meer dan 1,5 dag met een acculading gedaan. De chipset van de Optimus G Pro is een stuk sneller dan die van de normale Optimus G.

Beschikbaarheid

De Optimus G Pro heeft vanzelfsprekend een heleboel van de typische LG-functies aan boord, zoals de QRemote en de Quick Memo. De Optimus G Pro is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een consumentenadviesprijs van €599. Wanneer je nu de LG Optimus G Pro koopt krijg je er een gratis draadloze oplader (ter waarde van €39) bij.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Optimus G Pro

Nieuws headlines

Laatste reactie