abonneren

LG Nexus 4 met Android Key Lime Pie bevestigd

Zoals verwacht zal de LG Nexus 4 gepresenteerd worden op het Google-evenement 29 oktober. De smartphone zal toch vanuit de doos beschikken over het nieuwe Android 4.2.

Het hoofd van Mobile Product Planning van LG India Amit Gujral heeft laten weten dat LG inderdaad een Nexus toestel zal introduceren en wel op het google evenement van 29 oktober. Google heeft in elk geval LG dus de mogelijkheid gegeven om een voorbeeldtoestel te produceren voor de nieuwe versie van het Android besturingssysteem.

Amit Gujral zei: “Google presenteert de LG Nexus op 29 oktober en de telefoon zal eind november in India in de winkel liggen.”

Key Lime Pie

Of Android 4.2 Key Lime Pie ook op het nieuwe toestel zou staan was tot nu toe onduidelijk. De geruchten gingen eerst dat dit wel zo was, maar daarna werden deze weer ontkracht. LG bevestigt nu dat de nieuwe Android-versie die Key Lime Pie heet vanuit de doos direct op de smartphone geïnstalleerd zal staan.

LG Nexus specs

De LG Nexus 4 zou volgens de geruchten een 4,7 inch IPS-scherm krijgen met 1280x768 pixels. Er zal een 8 megapixel-camera aanwezig zijn en in tegenstelling tot de Samsung Galaxy Nexus zal de LG Nexus een geheugenkaartslot krijgen. De telefoon heeft standaard 16 GB opslag. De processor zou een Qualcomm Snapdragon APQ8064 S4 Pro quad-core worden en de telefoon zou 2 GB werkgeheugen hebben.

Of de telefoon wereldwijd verkocht gaat worden is onduidelijk. Alleen de verkoop in India is met dit bericht bevestigd. Op 29 oktober zullen we meer weten.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie