abonneren

LG kondigt 4,7-inch waterdichte Optimus GJ aan

LG heeft een officiƫle aankondiging gedaan. Er komt een waterdichte versie van de Optimus G met de toevoeging J. De Optimus GJ zal een scherm van 4,7-inch bezitten.
LG heeft de LG Optimus GJ officieel aangekondigd, een waterdichte variant in de Optimus G-serie. Qua specificaties kan het toestel goed mee, maar zit niet aan de top van de markt.

LG Optimus GJ

De LG Optimus GJ is een waterdichte smartphone en is een stukje groter dan de LG Optimus G. Het toestel is verder voorzien van een 4,7 inch IPS HD-scherm met een resolutie van 1280x720. Onder de motorkap is een Snapdragon-chipset terug te vinden die geklokt is op 1,5 GHz in combinatie met 2GB RAM. Qua opslag is er 16GB beschikbaar, dat eventueel uit te breiden is met een microSDkaart. Het toestel kan 3 minuten op 1 meter onder water blijven en lijkt hiermee de nieuwste trend te volgen, het waterdicht maken van smartphones zoals we dat kennen van de bijvoorbeeld de Sony Xperia Z enSony Xperia ZR.

Beschikbaarheid

De LG Optimus GJ zal vooralsnog alleen in Taiwan beschikbaar zijn voor een prijs van $ 600. Of deze ook naar Europa zal komen is niet bekend. 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Waterdicht, Optimus G, optimus gj

Nieuws headlines

Laatste reactie