abonneren

LG komt met luxe uitziende G Watch R-variant

LG komt met een nieuwe smartwatch, en weer moet het een horloge worden dat er vooral chique uit ziet. Het zou gaan om een rond horloge dat draait op Android Wear, maar dat er in een eerste plaats voor luxe uitziet.
Het horloge gaat de Watch Urbane heten, en hoewel het horloge een opvolger is van de G Watch R, het eerste ronde horloge van het bedrijf waarmee het smartwatches eindelijk mooi durfde te maken. Horlogefabrikanten beginnen in te zien dat smartwatches niet worden verkocht vanwege hun functionaliteit. Mensen moeten een wearable ook dúrven dragen.

Behuizing

De Watch Urbane ziet er daarom mooi uit, met een roestvrijstalen behuizing die in goud- of zilverkleurig verkocht wordt. Het polsbandje is van leer en meet 22 cm.

Specs

Mooi aan de Urbane is dat hij niet alleen mooi is, maar ook nog eens erg handig. Het horloge draait net als de andere smartwatches van LG op Android Wear, en heeft een scherm van 320 x 320 pixels. Het horloge maakt gebruik van een Snapdragon 400-processor van 1,2 GHz, dezelfde als ook in de G Watch R voorkomt.

Prijs

Het is nog niet bekend wat het horloge moet gaan kosten en wanneer het wordt uitgebracht. Waarschijnlijk wordt de wearable gepresenteerd als een luxe versie van de G Watch R, dus zal de prijs in die omgeving komen te liggen. De G Watch R kost op dit moment 250 euro.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: lg g watch r, lg g watch, Lg Watch Urbane

Nieuws headlines

Laatste reactie