abonneren

LG G2-smartphone krijgt vingerafdrukscanner

Op 7 augustus zal in New York zal de nieuwe LG G2 aan het publiek getoond worden en dit toestel heeft een aantal interessante nieuwe features.
(Bijna) niets is zo uniek als de vingerafdruk van een persoon, daarom moet je deze tegenwoordig ook 'zetten' wanneer je een nieuw paspoort gaat halen. De opvolger van de succesvolle LG Optimus G zal ook gebruik maken van deze techniek om de gebruiker toegang tot het toestel te geven.

sensor

We weten al dat de LG G2 het helemaal anders gaat doen, want het toestel zal de knoppen niet aan de zijkant hebben, maar aan de achterzijde van het toestel. Daar kun je het volume aanpassen door met je wijsvinger op de volumeknoppen aan de achterzijde te drukken, maar tussen deze twee knoppen zit ook nog een sensor. Deze sensor zal de unieke vingerafdruk van de gebruiker kunnen lezen om hem (waarschijnlijk) te ontgrendelen.

uitnodiging

Op 7 augustus zal om 11 uur in de ochtend plaatselijke tijd in het Lincoln Center in New York de persconferentie beginnen.

'Learning from you'

Op de bovenstaande uitnodiging zien we de zinssnede 'learning from you'. Daarmee wil LG zeggen dat het bedrijf goed naar zijn klanten en hun feedback zou hebben geluisterd en de LG G2 daarvan het resultaat is. 

Op de speciale site voor deze lancering zien we het silhouet van een mens staan wat is opgebouwd uit de sleutelwoorden die het meest voorkwamen in de feedback van LG-gebruikers. Het bijzondere is dat al deze woorden aan te klikken zijn waarna de opmerking in beeld komt.

Ook heeft LG twee teaservideo's op YouTube gezet.

 Klik hier voor de video

Klik hier voor de video

Als klap op de vuurpijl kun je op deze website vertellen wie of wat er perfect is voor jou. De winnaar of winnares krijgt de kans om zijn boodschap te laten tonen op de grote schermen in Londen en New York.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: