LG focust op fotografie met G Pro 2

LG heeft vandaag zijn nieuwe toestel voorgesteld, de G Pro 2. Dit grotere broertje van de G2 heeft een 5,9” scherm dat beschikt over full HD resolutie.

Wel zo handig
Bij het design is, net als bij de LG G2, goed nagedacht. Zo heeft het toestel de fysieke knoppen op de achterkant zitten, zodat je ze zonder problemen in kunt drukken als je de telefoon normaal in de hand hebt liggen.

Flitser voor een selfie
Het toestel is uitgerust met een 13 megapixelcamera die foto’s achteraf scherp kan stellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het scherm als flitser te gebruiken bij het maken van een selfie: het scherm wordt dan even helemaal wit bij het gebruiken van de 2,1 megapixel frontcamera. Ook beschikt de telefoon over de optie om meerdere foto’s uit de galerij te selecteren en daar automatisch een collage van te maken. Ook leuk: filmen met het toestel kan ook in slow-motion, met 120 frames per seconde.

Kloppen voor toegang
Als eerste telefoon komt de LG Pro 2 met een Knock Code-functie. Anders dan bij de G2, waar alleen twee keer op het scherm kan worden geklopt om de telefoon te ontgrendelen, wordt deze klopcode bij de G Pro 2 ook uitgebreid met beveiliging. De gebruikers kunnen door middel van kloppen op elk punt van het display een patroon invoeren dat fungeert als pincode. Dat kan op behoorlijk wat verschillende manieren: volgens LG zijn er ruim 86.000 verschillende klopcodes mogelijk.

 

Geschreven door: wdiemer op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: