abonneren

LG brengt K4 en K10-smartphones naar Europa

LG onthulde tijdens de CES-beurs in Las Vegas de nieuwe K-serie, smartphones met bescheiden specificaties. Nu is bekend dat de K4 en de K10 vanaf 'deze week' verkrijgbaar zijn in Europa.

Opvallend is echter wel dat beide toestellen online nog niet te vinden zijn. Ook een prijskaartje is nog niet gegeven. LG spreekt alleen over 'een aantrekkelijke prijs'. Maar dat hadden we bij deze middenmoters wel verwacht.

De K4 (zie boven) springt het meest in het oog, want daar hebben we nog niet zoveel over gehoord. Dit instapmodel heeft een 4,5 inch scherm, een 1 GHz quadcore processor, 1 GB werkgeheugen en een 5 MP-camera, die je foto's laat maken met gebaren (Gesture Shot).

Verschillende varianten

De K10 bestaat in verschillende varianten, waarbij er onder meer verschillen zijn tussen de 3G en de 4G-versie. In het beste geval haal je een toestel in huis met een 5,3 inch scherm, 1,3 GHz quadcore processor, 2GB RAM en een 13 MP-camera.

LG richt zich met deze smartphones op een jonge doelgroep. De 'gewoven' achterkant en het ietwat gebogen scherm geven de toestellen een premium uitstraling, aldus het bedrijf.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: LG, k4, k10

Laatste reactie