abonneren

Lenovo komt ook met fitnessarmband

Laptop- en tabletontwikkelaar Lenovo komt met een eigen fitnesstracker op de markt, de Lenovo Smartband SW-B100 geheten. De hippe armband moet vooral jongeren aanspreken.

Lenovo spreekt in de productbeschrijving van de gadget over 'jonge mensen die zich bezighouden met hun gezondheid en interesse hebben in trendy tech-producten.' De armband is op hen gericht.

Functies

De Smartband bezit onder meer een stappenteller en caloriemeter. Daarnaast houdt het je hartritme en slaapritme bij. De informatie is te delen via social media.

Ook gemiste oproepen, notifcaties van tekstberichten en kalenderafspraken worden op de armband getoond. Daarvoor is een connectie nodig met een smartphone die Windows, Android 4.3 of iOS 7.1 draait, of hoger.

Inloggen

Tot slot wordt gesproken over de mogelijkheid op je pc in te loggen zonder dat je daarvoor een wachtwoord hoeft in te voeren. Hoe dat precies in zijn werk gaat, is niet duidelijk. Tevens is er nog geen prijs bekend. De Smartband is zowel als oranje variant verkrijgbaar, als in het blauw.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: Lenovo, fitnesstracker