abonneren

Lenovo biedt 5 GB gratis online opslag

Via de webdienst Lenovo Cloud Storage krijgen gebruikers gratis 5 GB online opslagruimte voor hun bestanden.

De dienst is door iedereen gratis te gebruiken. Op de website van Lenovo is software te downloaden, waarmee je bestanden kunt backuppen, synchroniseren en delen met andere gebruikers. De opgeslagen data wordt versleuteld opgeslagen. De 5 GB opslagruimte is in de meeste gevallen voldoende om de belangrijkste bestanden van de eindgebruiker op te slaan. 

De techniek achter Lenovo Cloud Storage wordt verzorgd door SugarSync, een bekende speler in de markt voor online opslagdiensten. Vanaf april 2012 is Lenovo Cloud Storage standaard beschikbaar op de Thinkpad, IdeaPad, laptops en Android-tablets van het merk Lenovo. 

De markt voor online opslag groeit als kool. Bij veel aanbieders krijg je tegenwoordig 5 GB gratis online opslag: Strato HiDrive Free, IDriveSync, Ubuntu One en OpenDrive. Binnenkort zullen we in PCM de (gratis) online opslagdiensten weer eens op de pijnbank leggen. Maak je gebruik van een online opslagdienst en wil je jouw ervaringen met ons delen, dan horen we dat graag.

 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Online opslag

Tags: Cloud, gratis, Lenovo, online backup

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord