abonneren

Larry Ellison: Apple is nergens zonder Steve Jobs

Oracle-baas Larry Ellison, een van de beste vrienden van wijlen Steve Jobs, heeft zich kritisch uitgelaten over Apple onder de leiding van Tim Cook. Hij voorspelt dat Apple een zware tijd tegemoet gaat en het overlijden van Jobs waarschijnlijk niet te boven gaat komen.

Ellison deed deze openhartige uitspraken in een interview met CBS's "This Morning". Zijn letterlijke woorden op de vraag hoe hij tegen Apple aankijkt, zijn: We saw – we conducted the experiment. I mean, it’s been done. We saw Apple with Steve Jobs. We saw Apple without Steve Jobs. We saw Apple with Steve Jobs. Now, we’re gonna see Apple without Steve Jobs. Bij deze zinnen maakt hij een beweging omhoog, omlaag, omhoog en wederom omlaag. Ellison benadrukt het belang van Jobs later in het interview nog eens door hem te omschrijven als de Edison of Picasso van onze tijd.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Organisatie

Tags: steve jobs, Tim Cook, Larry Ellison

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord