abonneren

Krijg inzicht in je webverkeer

Via websites, sociale netwerken en e-mail stromen steeds meer data bedrijfsomgevingen binnen, wat allerlei malware met zich meebrengt. In 2009 had 25 procent van de grote organisaties in de EU met ICT-bedreigingen te maken, maar Nederland zat daar ruim boven met 43 procent.

Uitval van diensten, aanvallen van buitenaf, dataverlies door virussen en het lekken van vertrouwelijke data door inbraak, pharming of phishing zijn aan de orde van de dag.

Hoe ga je als bedrijf deze problemen oplossen? Om terug te kunnen slaan is het allereerst belangrijk dat je meer inzicht krijgt in het internetgebruik binnen je organisatie. Gelukkig heeft NetOpus, het vakblad voor systeembeheerders, een leuke aanbieding. Wie meedoet aan het NetOpus Security-lezersonderzoek, krijgt een vier weken lang geldige trial van de cloud-based Web Security Service van Webroot.

Al het webverkeer in je organisatie wordt voor een maand extern gefilterd, ontdaan van malware en schoon afgeleverd. Het gevolg: aanzienlijk lagere serverloads, veel minder risico op malwarebesmetting en bovendien een beter inzicht in het webverkeer in jouw organisatie.

Dit onderzoek is niet alleen interessant voor jou en jouw bedrijf, maar zal ook resulteren in boeiende leesstof in NetOpus. De - uiteraard geanonimiseerde - data die Webroot tijdens deze trial verzamelt, worden gebruikt voor een artikel over de onderzoeksresultaten. Het bedrijf dat met interessantste businesscase komt, kan bovendien een half jaar gratis web security winnen!

Meer informatie en aanmelden
 

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Security

Tags: