abonneren

Kooptip: Nexus 4 voor €299,95

De smartphone Nexus 4 is vandaag te koop bij iBood voor €299,95 en dat is een nette prijs voor een dergelijk toestel.
De Nexus 4 is een toestel met een historie. We hebben er lang op gewacht en toen hij eenmaal uit was, kwam hij niet naar Nederland en moesten we via allerlei omwegen dit mooie toestel naar Nederland halen. Ondertussen is de Nexus 4 al wel leverbaar in ons land en vandaag is hij in de aanbieding bij iBood.

Nexus 4

Een Nexusapparaat is een Androidtoestel dat helemaal naar de maatstaven van Google is gemaakt. Op de Nexus 4 draait altijd de laatste versie van Android en omdat hier geen skin overheen ligt van HTC, Sony, Huawei of andere fabrikant zal dit toestel altijd als eerste van de nieuwste Androidversie worden voorzien.

Een aantal merken zoals HTC en Samsung hebben al Nexus toestellen geproduceerd en de Nexus 4 komt uit de fabrieken van LG. De Nexus 4 valt vooral op door het strakke uiterlijk en de mooie achterkant die helemaal uit glas bestaat. Het toestel draait op een Snapdragon S4 Pro quad-core-processor en is lekker snel. Het grote 4.7 inch kraakheldere HD-scherm is vanuit alle hoeken goed te bekijken en heeft mooie kleuren. Hier kun je meer lezen over dit mooie toestel.

Nexus 4

Beschikbaarheid

iBood is een aanbiedingensite die elke dag een scherpe aanbieding brengt. Enkele maanden geleden kwamen ze al een keer met een aanbieding van de Nexus 4 en vandaag bieden ze hem wederom aan voor een nog scherpere prijs.

Je kunt vandaag de Nexus 4 in de 16GB-uitvoering kopen voor €299,95 en dat is een prima prijs voor een toestel als de Nexus 4. Wil je van deze aanbieding gebruik maken klik dan hier.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: