abonneren

Komst witte Nexus 4 vrijwel zeker

Er is weer een nieuwe aanwijzing gevonden die erop duidt dat er een witte versie van de LG Nexus 4 aankomt. Een persfoto lekte uit, waardoor het nu wel erg aannemelijk is dat het toestel er daadwerkelijk aankomt.
Binnenkort kunnen we waarschijnlijk een witte variant van de LG Nexus 4 verwachten. Er zijn persfoto's van het toestel verschenen, wat erop zou duiden dat een aankondiging aanstaande is.

Nexus 4

De Nexus 4 is op dit moment het laatste Nexustoestel. Het werd aangekondigd op 29 oktober 2012. De Nexus 4 is vooral uniek door de kwaliteit van de hardware en de daarbij behorende prijs, kortom, de prijs- kwaliteitverhouding is erg goed. Deze was alleen beschikbaar in het zwart, maar de witte Nexus 4 duikt steeds vaker op in het nieuws, zowel op foto's als in video's. Dit toestel zou volgens de laatste berichten tezamen met Android 4.3 op 10 juni aan de wereld worden gepresenteerd.

Op de persfoto's is te zien dat deze variant een witte achterkant heeft en voor de rest gelijk is aan de bestaande zwarte Nexus 4.

Nexus 4 whiteNexus 4 white

Beschikbaarheid

Over het wanneer en voor hoeveel is nog niks bekend. Hopelijk is 10 juni de datum wanneer we meer hierover te weten komen.

 

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Nexus