Kitedrive biedt 12 GB gratis opslag

Aanbieders van gratis online opslag schieten als paddestoelen uit de grond. Aanbieder Kitedrive komt nu met een nieuwe opslagdienst, waar gebruikers tijdelijk 12 GB gratis ruimte krijgen.

Om de dienst op je pc te kunnen gebruiken, is het wel noodzakelijk om de software van Kitedrive te installeren. De maximale individuele bestandsgrootte bedraagt maar liefst 2 GB. Dit betekent dat je bijvoorbeeld grote filmbestanden probleemloos online kunt opslaan. Bij veel gratis opslagdiensten is de maximale bestandsgrootte vaak erg beperkt. Het is ook mogelijk om de opslagdienst vanaf je smartphone of tablet te gebruiken. Er zijn apps voor iPhone, Android en Blackberry.

Overgens geldt het aanbod van 12 GB gratis opslagruimte voor een beperkte tijd. Op de site valt helaas niet te lezen hoelang de aanbieding precies geldt. Normaliter krijg je slechts 2 GB gratis opslagruimte. Wil je meer ruimte, dan moet je daarvoor een Business pakket afnemen voor 15 dollar per maand. Voor deze prijs kun je maar liefst 1000 GB online opslaan en het is mogelijk om maximaal 500 gebruikers aan te maken. Elke gebruiker kan dan deze virtuele drive gebruiken. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten