abonneren

Jolla heeft na twee uur budget voor tablet al binnen

De tablet van het Finse Jolla werd woensdag na twee uur al volledig gefinancierd via crowdfunding website Indiegogo. Het is de eerste tablet die via crowdfunding zal verschijnen.

De tablet wil de mogelijkheid bieden om te kunnen multitasken. Het moet mogelijk worden om meerdere applicaties tegelijk op het scherm te hebben. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker in één blik een overzicht kan hebben van verschillende openstaande apps, waardoor navigatie makkelijker moet worden.

Een ander uniek aspect aan de Jolla tablet zal het besturingssysteem zijn. Het zelfgecreerde Sailfish OS is bedacht om privacy te behouden en het bedrijf garandeert dat het de gegevens van de gebruikers nooit zal verkopen of delen met derde partijen.  Om de veiligheid van privacy te behouden roept Jolla de hulp in van de community.
Investeerders kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de tablet, net als in het verleden gebeurde bij de creatie van de Jolla smartphone. Bij de Jolla smartphone werden verschillende features van de community opgenomen in het productieproces.

Geschreven door: Dave Laaper op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: jolla tablet

Laatste reactie