abonneren

Japan krijgt kleinere, betere LG V20 in vorm van V34

LG brengt in Japan een kleinere variant uit van de V20, model V34. Niet alleen het compacte formaat is opvallend, deze versie is in tegenstelling tot zijn grote broer ook waterdicht.

Het is interessant om te zien hoe LG omspringt met zijn V-lijn, die vorig jaar begon met de V10 en met name bekend is vanwege het tweede schermpje boven het reguliere display. Ook daar kwam later in zekere zin een kleinere variant van uit, de LG X Screen. Dat toestel moest het echter ook stellen met zwakkere specificaties.

V20 in het klein

De V34 heeft daar geen last van. Het is daadwerkelijk een V20 in het klein. Het scherm is 5,2 inch groot, in plaats van 5,7 inch. De interne hardware is verder gelijk. Denk daarbij o.a. aan een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, ruimte voor een geheugenkaartje, en uiteraard het second screen. Ook de 3000 mAh accu is van de partij.

De V20 is echter nog niet voor de Nederlandse markt aangekondigd, ookal zijn de V10 en de X Screen hier wel uitgebracht. Of de V34 dan ook buiten Japan wordt uitgebracht, laat staan in Nederland, is momenteel lastig inschatten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: v20, v34, LG

Nieuws headlines

Laatste reactie