Jaar extra cloudopslag voor Sony Xperia smartphones

Sony heeft de samenwerking met de cloudopslagdienst Box verlengd met een jaar. Gebruikers van de Sony Xperia smartphone en van Sony tablets kunnen tot eind 2013 levenslang 50 gigabyte cloudopslag krijgen bij Box.

Sony Mobile meldt dat de 50 gigabyte cloudopslag geldig is voor smartphones vanaf de Xperia X10, maar niet voor de Xperia X10 mini, X10 mini pro en apparaten met Android-versies die ouder zijn dan 2.1. De 50 gigabyte cloudopslagruimte kan worden aangevraagd door in te schrijven bij Box.com met een Xperia smartphone. Deze zomer maakte Sony bekend dat dit tot het eind van dit jaar mogelijk is, maar deze termijn is nu verlengd tot en met 31 december 2013.

Met de cloudopslagdienst Box kunnen gebruikers vanaf iedere plek content bekijken, bewerken en delen. Bestanden als video, muziek, afbeeldingen en documenten kunnen worden geupload en bekeken met verschillende apparaten als de pc, tablet of smartphone. Eventueel kunnen bestanden worden gedownload om offline te bekijken.

Box biedt beveiliging via een wachtwoord met 4 karakters, zodat het account niet direct kan worden benaderd als de smartphone in verkeerde handen valt.

Bron: Sony Mobile

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, tablets, cloudopslag, xperia