'iPhone 6 komt in september in 2 varianten'

© CIDimport

'iPhone 6 komt in september in 2 varianten'

Geplaatst: 28 maart 2014 - 09:00

Aangepast: 17 november 2022 - 08:49

Redactie ID.nl

Apple komt in september met de iPhone 6, meldt de Japanse krant Nikkei op basis van bronnen rondom de productie van de smartphone. Waarschijnlijk komt de iPhone 6 in 2 varianten met een groot en een klein scherm.

De krant baseert zich op de productie van componenten voor de telefoon, zoals vingerafdrukscanners en beeldschermen. Daarvan begint de massaproductie ergens tussen april en juni volgens de krant. De iPhone 6 werd eerst al in juni verwacht, maar dat wordt dus later.

De krant heeft vaker geruchten over de iPhone goed: dat de krant voorspelde ook de releasedatum van de iPhone 5S van vorig jaar.

Zoals eerdere geruchten al gingen, komt de iPhone 6 in 2 varianten. Eén heeft een scherm van 4,7 inch, de ander met 5,5 inch. Die zijn allebei groter dan de huidige iPhone 5S, die maar 4 inch groot is. Met een groter scherm wil Apple waarschijnlijk meer kunnen concurreren met andere telefoons als de Samsung Galaxy 5 of smartphone van HTC. Ook de resolutie van de iPhone 6 wordt beter, maar verdere details zijn niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten