abonneren

iPhone 6: groter én met gebogen scherm?

De iPhone 5s en 5c liggen pas een paar weken in de Nederlandse winkels, maar Apple werkt vermoedelijk al weer hard aan de volgende generatie van zijn smartphones. Volgens Bloomberg beschikken die nieuwe iPhones over grotere, gebogen én drukgevoelige beeldschermen

Een anonieme bron laat aan de Amerikaanse persdienst weten dat Apple in 2014 twee nieuwe modellen van de iPhone op de markt wil brengen, met schermen van 4,7- en 5,5-inch. De iPhone 5s en 5c hebben beide een beeldscherm van 4-inch. Ook zouden de schermen van de nieuwe iPhones gebogen zijn en in de hoeken naar beneden buigen. Hiermee moeten Apple’s nieuwste telefoons zich onderscheiden van LG’s G Flex en Samsung’s Galaxy Round, die in de hoeken omhoog krullen.

Verwacht wordt dat de twee nieuwe, grotere iPhones in de tweede helft van volgend jaar gepresenteerd worden. Apple overweegt ook om nieuwe schermsensoren in de toestellen te verwerken, die zowel lichte als zware aanrakingen kunnen herkennen. Volgens Bloomberg is deze functie echter nog niet zeker, omdat de technologie hiervoor zich nog in een erg vroeg stadium bevindt.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie