abonneren

iPhone 5S kan al in het voorjaar verschijnen

De productie van de iPhone 5S zou in december al van start gaan. In het eerste kwartaal van 2013 zou hij in massaproductie gaan.

Volgens de krant Commercial Times uit China gaat de nieuwe iPhone, die niet zo verrassend de naam iPhone 5S zou krijgen, al in december in productie. Er zouden 50.000 tot 100.000 exemplaren als proef worden geproduceerd. De nieuwe iPhone zou dan in het eerste kwartaal van 2013 de massaproductie ingaan, waarna hij al in het voorjaar in de winkels zou kunnen liggen. Dit laatste zou niet in lijn zijn met vorige releases, maar daar is eerder al inconsistentie in gebleken.

Ook heeft grote concurrent Samsung de frequentie van het uitbrengen van de vlaggenschepen uit de S-serie opgevoerd, waardoor Apple bij zou moeten benen om niet te ver achter te lopen op technologisch gebied wanneer de nieuwe iPhone eenmaal uitkomt.

De reden dat er al in december proefgedraaid wordt, kan heel goed zijn dat er nu productieproblemen zijn bij de iPhone 5. Helaas zijn er over e 5S nog geen technische details bekend. 

Bron: Digitimes

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Iphone 5

Laatste reactie