abonneren

‘iPhone 5S in augustus en nieuwe iPads in april’

Apple’s planning voor de komende tablets en smartphones zou gelekt zijn. Uit de plannen blijkt dat er al snel een nieuwe iPad aankomt en dat de volgende iPhone in de zomer komt en een sterk verbeterde camera bevat.

Het is redelijk rustig aan het front van Apple-geruchten als we het vergelijken met een half jaar of een jaar geleden. iMore heeft nu echter van bronnen die de plannen van Apple kennen nieuwe informatie verkregen over de line-up van de tech-grootmacht.

iPhone 5S

Volgens de gehoorde ingewijden zou Apple van plan zijn om de iPhone 5S in augustus uit te brengen. De smartphone zou hetzelfde ontwerp hebben als de iPhone 5, maar wel een veel snellere processor krijgen en een sterk verbeterde camera. Dat is op zich niet zo verrassend dus, gezien de onderscheidende features van eerdere S-versies.

iPads

Verder heeft iMore gehoord dat de volgende generatie iPads rond april uit zal komen. Die plannen staan echter nog niet helemaal vast. iMore ziet nog geen tekenen dat de iPad Mini een retina-scherm krijgt binnenkort. Apple zal volgens iMore geen iPad Mini uitbrengen met een kortere batterijduur en dat is bijna onvermijdelijk als er een retina-scherm in de iPad Mini 2 gebouwd wordt.

De iPad 5 zou weer dunner worden dan de vorige versie, maar niet minder lang meegaan op een batterijlading. Er zijn al hier en daar wat foto’s gelekt die omhulsels van de vijfde generatie iPad portretteren.

In grote lijnen komt de informatie van iMore overeen met andere recente geruchten. We wachten weer af.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Iphone 5s, Ipad Mini 2, Ipad 5

Laatste reactie