abonneren

Iphone 5 zet Galaxy SIII in de schaduw

Volgens Foxconn topman Terry Gou zal de volgende generatie iPhones de Samsung Galaxy SIII doen vergeten. Gou deed deze uitspraak tijdens een jaarvergadering voor aandeelhouders.

Foxconn is het bedrijf dat Apple’s iPhone 5 zal produceren net als dat het de voorgaande generaties geproduceerd heeft. Ook produceert Foxconn de Apple iPad, dus we mogen aannemen dat Gou weet waar hij het over heeft.

Er doen veel geruchten de ronde over de verwachte nieuwe smartphone van Apple, maar het is voor het eerst dat de naam iPhone 5 letterlijk genoemd wordt. Uit de uitspraken van Gou blijkt ook dat hij een bloedhekel heeft aan Samsung.  Hij zegt dan ook dat smartphonekopers er goed aan doen te wachten op de iPhone 5. Of wij zijn uistpraak dan ook erg serieus moeten nemen? Vooralsnog vliegen de Galaxy SIII-toestellen over de toonbank en zijn de trotse bezitters bijzonder tevreden over hun nieuwe aanwinst.

Als de iPhone 5 de Galaxy SIII inderdaad zal overtreffen dan staat ons nog wat te wachten. Uit andere geruchten komt de verwachting dat de komende iPHone een veel kleinere 19-pins dockconnector zal krijgen. . De huidige connector is nog 30 pins groot.  Een groter scherm werd ook al verwacht en het toestel zou minder dan 8 mm dik worden. We zullen zien.

Bron: Redmondpie

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Iphone 5, Foxconn