abonneren

iPhone 5 morgenochtend 08:00 te koop

Wie geen zin had vorige week in de vechtende meute in Oberhausen te staan om zo als eerste een iPhone 5 in handen te krijgen: morgen is er een herkansing in Amsterdam. Om 08:00 opent de Apple Store in Amsterdam zijn deuren, waarna je het toestel voor € 679 mee naar huis kunt nemen.

De Nederlandse prijs is overigens niet officieel bekend gemaakt, maar zal vermoedelijk gelijk liggen aan de Duitse en Franse prijs: € 679 (16GB), € 789 (32GB) en € 899 (64 GB). Waarschijnlijk zal de verkoop van de iPhone 5 in Amsterdam een stuk rustiger verlopen dan vorige week in Oberhausen, waar de groep wachtenden te groot bleek, waarna er chaos uitbrak. Ook is de iPhone 5 vanaf morgen te koop bij de Nederlandse providers, KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort en Hi.

--update:
Zojuist is er een reserveringspagina voor de iPhone 5 online gekomen. Handig, want dan hoef je niet per se vroeg op om in de rij te gaan wachten! Je kunt maximaal twee iPhones reserveren; alle mogelijke model-kleurcombinaties worden aangeboden, al zul je voor twee verschillende iPhones twee formulieren moeten aanmaken.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Amsterdam, Iphone 5

Nieuws headlines

Laatste reactie