abonneren

‘iPad 5 komt al in maart’

Volgens informatie die het Japanse blog Mac Otakara in handen heeft komt de iPad 5 al in maart 2013 uit. De nieuwe tablet zou meer gaan lijken op de iPad Mini dan zijn voorgangers.

De Japanse blog Mac Otakara meldt dat de iPad 5 al in maart 2013 aangekondigd wordt. De blog heeft informatie in handen waaruit dat zou blijken. Als dat waar is, volgt de iPad 5 slechts vijf maanden nadat de iPad 4 uitkwam. Deze laatste had echter weinig grote verbeteringen en maart zou wel in lijn liggen met het normale release-schema dat Apple hanteert.

De blog is soms wel en soms niet betrouwbaar qua informatie. Mac Otakara zat er in het verleden soms naast, maar had ook een aantal keer betrouwbare informatie in handen, zo bleek later.

Veel dunner en lichter

De iPad 5 zou volgens Mac Otakara veel dunner en lichter worden. Hij zou de door Apple ingeslagen richting van de iPad Mini aanhouden. Dat zou een koerswijziging zijn ten opzichte van voorgaande iPads, die niet heel erg veranderd zijn qua uiterlijk sinds de tweede iPad uitkwam. De iPad 5 zou 9,7 inch worden net als voorgaande iPads. Het is niet bekend of de schermrand smaller wordt zoals bij de iPad Mini. Apple zou ook werken aan een nieuwe versie van de iPad Mini met een hogere resolutie.

Voor de duidelijkheid: bovenstaande iPad 5 foto is uiteraard een mock-up en dus nep.

Bron: Nu.nl

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: release, Maart, Ipad 5, uitkomen

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord