abonneren

iOS-app voor Outlook nu in App Store

De Outlook Web App voor iPhone en iPad is te downloaden. De app is gratis maar vereist wel een Office 365-abonnement.

Microsoft heeft een versie van Outlook Web App voor de iPhone en iPad gemaakt. Gebruikers kunnen de applicatie gratis downloaden uit de Apple App Store, maar moeten wel over een Office 365-abonnement met Exchange Online beschikken om deze te kunnen gebruiken.

Outlook Web App bestond tot nu toe alleen nog maar voor de browser. De app biedt ondersteuning voor e-mail, agenda’s en adresboeken. Volgens een blogpost zou de iOS-app gelijkaardig zijn aan de browserversie, met aanvuling van “extra functies die enkel mogelijk zijn door de native integratie van de app met mobiele toestellen.”

De Outlook Web App werkt met de volgende Office 365-abonnementen:

  • Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven (Premium)
  • Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen
  • Office 365 Enterprise (E1, E3 en E4)
  • Office 365 voor Onderwijs (A2, A3 en A4)
  • Office 365 voor de Overheid (E1 en E3)
  • Office 365 voor Bedrijven - buitendienstabonnementen
  • Elk Exchange Online-abonnement

Outlook Web App werkt op alle toestellen vanaf de iPhone 4 en iPad 2, die op iOS 6 of hoger draaien. De iPhone-versie vind je via deze link en voor de iPad-versie kan je hier terecht. Eerder heeft Microsoft ook al Office Mobile voor de iPhone gelanceerd. Ook die app vereist een Office 365-abonnement.

Geschreven door: Dries Cludts op

Category: Nieuws, Webmail

Tags: Outlook

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord