abonneren

iOS 4 nu beschikbaar voor iPhone en iPod touch

Sinds gisteravond is het veel besproken nieuwe besturingssysteem van Apple voor iPhone en iPod touch beschikbaar voor download in iTunes.iOS 4 bevat meer dan 100 nieuwe functies, waarvanmultitasking en mappen de belangrijkste zijn.iOs 4 is uiteraard geschikt voor de iPhone 4, en verder voor iPhone 3GS en iPhone 3G en de meest recente iPod touch.
Multitasking kan alleen op de iPhone 4 en iPhone 3GS. De iPhone 4 wordt standaard geleverd met dit nieuwe besturingssysteem, voor de iPad wordt het pas later dit jaar verwacht.

De multitaskingfunctionaliteit zorgt ervoor dat apps nu ook op de achtergrond verder kunnen draaien, ook wordt het mogelijk sneller tussen apps heen en weer te schakelen. De mappen (folders) zijn voor het organiseren van apps en helpen de boel overzichtelijk te houden. Andere belangrijke nieuwe functies zijn:

Ibooks: een e-bookreader
Wallpaper: verander de achtergrond van het homescherm
Mail: verbeterde e-mail functionaliteit
Playlists: maak nu je eigen playlists op je iPhone
5x zoom: 5x digitale zoom voor afbeeldingen en documenten
Draadloos toetsenbord: er is nu ondersteuning voor een bluetooth toetsenbord.
Spellingscontrole: Standaard waarschuwing voor verkeerd gespelde woorden
en nog veel meer...

Via: iPhoneClub

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord