abonneren

Sony Xperia Tablet S op IFA12

Met de Xperia Tablet S introduceert Sony op de IFA in Berlijn vandaag een nieuwe versie van de Android-tablet met het eigenzinnige ontwerp. Nu met een aluminium behuizing, dunner en lichter. De Sony Xperia Tablet S heeft een Quadcore Tegra 3 als processor en Android 4.03 als besturingssysteem.

De Xperia Tablet S is spatwaterdicht en is nog geen 12 mm dik en weeg slechts 570 gram. De 6000 mAh accu is volgens Sony goed voor 10 uur internet browsen of 12 uur videokijken.

Bijzonder aan deze Sony is de mogelijkheid om verschillende gebruikersprofielen te maken. Bijvoorbeeld voor ieder lid van het gezin of gewoon voor gasten. Zo is het mogelijk om privé-mail voor andere gebruikers af te schermen. Ook Sony eigen is de ingebouwde IR-afstandsbediening met marcro-functies die het mogelijk maken verschillende bedieningsfuncties onder één knop onder te brengen. Zo bedien je met de tablet, tv, decoder en home cinema in één keer.

Uiteraard heeft Sony ook zijn eigen sociale media-apps en muziek, foto en video-apps. De Sony Music Unlimited geeft je toegang tot een vrijwel onbegrensde streaming muziekverzameling.

De Sony Xperia Tablet S kost in 16 GB uitvoering €399 in 64 GB versie €599, verkrijgbaar in september. De 16 GB 3G-uitvoering gaat €529 kosten en is vanaf oktober beschikbaar.

 

Zie ook de Sony promovideo:

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: sony_2, xperia tablet s, sony_1

Nieuws headlines

Laatste reactie