abonneren

IFA 2016: Moto Z Play heeft uitzonderlijk grote accu

De Moto Z-reeks van Motorola krijgt er een nieuw model bij, de Moto Z Play. Deze heeft een uitzonderlijke grote accu, kondigt Lenovo aan op de IFA-beurs.

De batterij heeft namelijk een capaciteit van 3510 mAh, wat in de buurt komt van de Galaxy S7 Edge van Samsung. Het toestel houdt het daarop meer dan twee dagen uit, volgens de fabrikant tot 50 uur. Via de snellader kun je binnen een kwartier weer 9 uur vooruit.

Qua verdere specificaties is er gekozen voor de Snapdragon 625, die bijvoorbeeld ook terug te vinden is in de Xperia X van Sony. Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een full hd-resolutie. Verder is 3 GB RAM aanwezig en een 16 megapixel-camera aan de achterzijde.

Koptelefoon

De Moto Z en de Moto Z Force zorgden eerder voor nogal wat ophef, omdat deze toestellen geen 3,5 mm audio-ingang hadden. In plaats daarvan was er een usb-c-aansluiting voor usb-c-koptelefoons (die nog schaars zijn), of anders moest draadloos geluisterd worden. De Moto Z Play heeft echter wel gewoon weer een 3,5 mm headphone-jack.

De telefoon komt halverwege september uit en kost dan 449 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Moto Z Play, Lenovo, ifa2016