abonneren

HTC Sense 5-screenshots gelekt

Nadat eerder al screenshots van de M7 uitlekten, zijn er nu plaatjes tevoorschijn gekomen van de nieuwste versie van de grafische schil van HTC.

HTC Sense 5, we hebben de afgelopen dagen al meerdere screenshots en afbeeldingen van het nieuwe toptoestel van HTC, de M7, voorbij zien komen. Ook vandaag zijn er weer nieuwe screenshots van HTC Sense 5 uitgelekt via XDA Developers.

HTC Sense 5

HTC Sense is de grafische schil van HTC, zoals bijna elke fabrikant deze wel heeft. Deze is inmiddels alweer aan versienummer vijf toe en we hebben in het verleden al heel wat wijzigingen gezien. Met de komst van HTC Sense 5 wordt het uiterlijk een stuk strakker en minimalistischer. Het oogt in eerste instantie veel overzichtelijker, maar beoordeel het vooral zelf middels onderstaande screenshots.

HTC M7

De HTC M7 zal wellicht het eerste toestel zijn dat zal draaien op HTC Sense 5. Deze zal waarschijnlijk draaien op een quad-coreprocessor met 2 GB aan RAM-geheugen. Volgens de geruchten zou het toestel beschikken over 32 GB aan opslaggeheugen. Er zou geen microSD-slot aanwezig zijn. Het scherm meet volgens de geruchten 4,7 inch met een 1080×1920-resolutie en zou een pixeldichtheid van 468 pixels per inch hebben. Het toestel zou een 13 megapixel-camera hebben.

HTC M7 render2 Screenshots HTC Sense 5: strakker en overzichtelijker

Beschikbaarheid

Wanneer de HTC M7 en dus ook HTC Sense 5 exact beschikbaar zullen zijn is niet bekend, maar het Mobile World Congress eind februari zou wel een kanshebber zijn voor de lancering hiervan. Uiteraard zijn wij hierbij aanwezig en lees je er alles over op Androidworld.

Bron: XDA

Via: Androidworld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Sense, grafische schil, Sense 5, Gui