'HTC onthult morgen HTC 11 Ocean Note phablet'

HTC houdt morgen een persconferentie, waar mogelijk de opvolger van de HTC 10 wordt aangekondigd. Foto's van de phablet zijn inmiddels opgedoken.

In de wandelgangen zou HTC dit toestel de 'Ocean Note' noemen. Er wordt gespeculeerd over een scherm van 6-inch groot, met daarboven een tweede display. Die functie is afkomstig uit de LG V10 en V20. Het staat altijd aan en er kunnen onder meer app-shortcuts op getoond worden.

High-end

HTC zou hebben gekozen voor de nieuwste Snapdragon 835-processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Er is een usb-c-poort aanwezig, terwijl een koptelefooningang ontbreekt. Het zou dus een high-end toestel betreffen, terwijl daarnaast morgen nog andere telefoons in lagere prijsklassen worden verwacht.

Timing

De timing van HTC's conferentie is bijzonder. Het bedrijf koos er niet voor om de toestellen tijdens CES aan te kondigden, maar wacht ook de Mobile World Congress eind februari niet af. Vermoedelijk zodat morgen juist alle ogen op HTC gericht kunnen zijn en de firma de spotlight niet hoeft te delen met concurrenten.

Bron: The Verge

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: htc, htc 11