abonneren

HTC One X Plus verkrijgbaar in Nederland

De HTC One X+ is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De One X+ is een krachtige Android smartphone. Het nieuwe vlaggenschip van HTC wordt geleverd met een indrukwekkende interne opslagruimte van maar liefst 64 gigabyte.

De HTC One X+ is de uitgebreide versie van de populaire HTC One X. De One X+ heeft ten opzichte van de gewone HTC One X een snellere processor, meer geheugen en een betere accu dan de One X.

De smartphone is voorzien van een 4,7 inch lcd-touchscreen met Gorilla Glass 2. De 8 megapixelcamera is uitgerust met een led-flitser en kan Full HD-beelden opnemen in 1080p. Het touchscreen geeft deze beelden echter weer in een resolutie van 1280 x 720 pixels (720p). De geluidsweergave wordt geregeld door het eigen Beats Audio systeem. Dit systeem moet zorgen voor diepere bassen, duidelijkere zang en meer gedetailleerde hoge noten.

Aan de binnenkant is de HTC One X+ uitgerust met een nVidia Tegra 3 quadcore processor. Deze draait met een snelheid van 1,7 gigahertz. Het werkgeheugen is 1 gigabyte en de opslagruimte 64 gigabyte. Bij de berekening van de opslagruimte is het besturingssysteem niet meegerekend. De grotere 2100 mAh accu zou goed moeten zijn voor een gesprekstijd van ongeveer 6 uur.

Standaard wordt de HTC One X Plus geleverd met het Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem. De cloudopslagservice Dropbox is geïntegreerd in HTC Sense. Gebruikers van de HTC One-serie krijgen twee jaar lang gratis 25 gigabyte opslagruimte bij Dropbox.

Een los toestel zonder abonnement kost in Nederland rond de 650 euro.

Bron: Android World

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones

Laatste reactie