abonneren

HTC One X krijgt Sense 5 met Blinkfeed en Zoe

HTC brengt Blinkfeed en Zoe naar voormalig vlaggenschip One X via de grafische Android-schil Sense 5.

HTC heeft met de HTC One ook Sense 5 geïntroduceerd, een nieuwe versie van de grafische schil. Deze bevat een aantal nieuwe elementen waaronder Blinkfeed (nieuwsvoorziening) en Zoe (foto’s maken) die beiden naar de HTC One X gebracht worden.

HTC Sense 5

HTC Sense 5 is de nieuwste versie van de grafische schil van deze Taiwanese fabrikant en beschikt over een aantal nieuwe interessante functies. De eerste daarvan is Blinkfeed, een constante nieuwsvoorziening op  het homescreen van je toestel met nieuwsupdates, maar ook social media-berichten, TV-informatie en meer. Daarnaast bestaat in HTC Sense 5 de functie om binnen 3 seconden 15 foto’s te maken, waar je vervolgens de beste kunt uitkiezen. Je neemt dus als het ware 3 seconden film op, waar vervolgens de leukste, beste of grappige foto’s uitgekozen kunnen worden. HTC Sense 5 bevat nog meer nieuwe functies en ook deze zullen terug te vinden zijn in de versie van Sense 5 voor de HTC One X.

Beschikbaarheid

Wanneer HTC Sense 5 in combinatie met Android 4.2.2 voor de HTC One X beschikbaar zal zijn is niet bekend, maar dit zal niet meer lang duren volgens de bekende Twitterbron @LlabTooFeR. Of dit ook voor andere HTC-toestellen het geval zal zijn, is niet bekend.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Sense 5, One X