abonneren

HTC komt met Jelly Bean voor One S en One X

HTC is druk bezig met het klaaar stomen van een update voor de One X en One S. Het gaat uiteraard om Android 4.1, of Jelly Bean.

HTC is niet zelf met het nieuws gekomen. Het gaat om de Australische telecom provider Telstra. Helaas is er nog geen datum bekend van de update. Geduld is een schone zaak... 

Heel lang zal het niet duren, want als een telecom provider met zulk nieuws komt, zijn de tests waarschijnlijk al gaande. Telecom-bedrijven willen altijd eerst even testen voordat ze gaan uitrollen, omdat ze graag op veilig spelen. Wellicht moeten er nog aanpassingen gedaan worden. 

Telstra heeft een HTC One S, niet de quadcore HTC One X, maar een 1,5 ghz dualcore variant. In Nederland wordt de variant met de quadcore processor verkocht. Het is daarom nog niet duidelijk of de Jelly Bean-update ook snel naar de Nederlandse One X-telefoons zal komen.

In het lijstje van Telstra is ook te zien dat de Nexus 7 en de Galaxy Nexus bij de Australische provider onlangs reeds de Jelly Bean-update hebben ontvangen.

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: update, Jelly Bean

Laatste reactie