abonneren

HTC komt met 5 inch full HD smartphone?

Volgens geruchten zou HTC van plan zijn om later dit jaar een 5 inch Android-smartphone te introduceren met de indrukwekkende resolutie van 1794 x 1090 pixels.

De geruchten doen al langer de ronde maar website Digitimes zegt nu meer aanwijzingen voor een nieuwe tablet-phone van HTC te hebben. Zo zou er een benchmark-resultaat zijn verschenen van het mysterieuze HTC-toestel. Het toestel zou een 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 bevatten, die snel genoeg moet zijn om het hoge aantal beeldpunten aan te sturen.

Concurrent Samsung heeft naar eigen zeggen een veel succes met de Galaxy Note waarvan er wereldwijd al 7 miljoen stuks verkocht zouden zijn. Ook LG heeft een 5 inch Optimus VU geïntroduceerd met een 1080p-scherm.

Een nieuw paradepaardje zou voor het kwakkelende HTC een goede opsteker kunnen worden. Of er ook een penbediening is voorzien zoals in de HTC Flyer tablet en de Galaxy Note, dat is nog de vraag. We gaan het ongetwijfeld zien.

HTC One V

Er zijn ook geruchten over een nieuwe versie van de HTC One V. Het huidige retrotoestel in de HTC One-serie is een beetje ondergewaardeerd met een ‘ouderwetse’ singlecore Snapdragon S2. Volgens het gerucht zou de HTC One V worden opgewaardeerd met een Qualcomm Snapdragon S4 dualcore op 1 GHz.

Bron: Slashgear

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie